A Christmas Carol

A Christmas Carol je kratka igra koju je napisao Charles Dickens. To je objavljeno prvi put na 19. prosinca 1843. Jedan od najpopularnijih božićnih priča svih vremena, jer je prilagođena za kazalište, operu, film, radio i televiziju,, bezbroj puta. U sljedećim redovima, mi vam pružiti filmu sažetak / pismu ‘A Christmas Carol’.

Priča o ‘A Christmas Carol’ vrti se oko starca, poznat kao Ebenezer Scrooge, koji je ekstremni škrtac. On ne vjeruje u duhu Božića i njegova jedina briga je akumulacija bogatstva. Ništa na ovom svijetu nije kao drag kao novac. Scrooge je poslovni partner, Jakov Marley, umro je i na ovom Badnjak, točno sedam godina je prošlo od njegove smrti. Scrooge i njegov činovnik, Bob Cratchit, rade na Badnjak također. Scrooge nećak, Fred, dolazi da ga žele na Božić, ali Scrooge ga tjera. Scrooge napokon izjavljuje dan i dolazi kući.

Trenutak Scrooge ulazi svoju sobu, vidi duh njegovog mrtvog partnera, Jakov Marley. Jakov upozorava Scrooge da ako on ne oporavi svoj stav škrtost i omalovažavanja drugih, on će biti podvrgnut sudbinu kao duh i hodanje na zemlji, kao iskupljenja svojih pogrešnih načina. Duh Jakovu također kaže da je Scrooge uskoro će posjetiti tri duha, koji može postati njegova posljednja šansa pobjeći od svog brutalnog sudbine. Pretpostavljajući cijeli incident biti halucinacija, Scrooge odlazi na spavanje.

Oko ponoći, prva duh pojavi pred Scrooge i sebe predstavlja kao duh Božića Prošlih. Uz njega, Scrooge putuje natrag u svojoj prošlosti i svjedoci neke od najsretnijih i najtužnije trenutke svoga života, kao što je zlostavljanje od strane svog oca, smrt njegove sestre, itd. Nakon što je vidio sve to, Scrooge vraća u svoju sobu i pada spava. Kao što je sat udari jedan, on je posjetio drugi duh, duh Božića Present. Duh ga vodi u kuću Bob Cratchit, koji se slavi Božić sa svojom obitelji. Malobrojni proslave obitelji i mogućnost ranoj smrti Bob osakaćen sina, Tiny Tim, omekšati Scrooge srce.

Istodobno, duh mu pokazuje da je Fred još medicinske sestre nadu da je njegov stric srce će promijeniti jedan dan. Pohoda dolazi do kraja i Scrooge vraća svom krevetu. Nešto kasnije, on je probudila trećeg duha, Duh Božića će tek doći. Ovaj duh je vrlo zastrašujuće i potpuno robed u crno. Ovaj put Scrooge svjedoci smrti Tiny Tim, kao i svoj usamljeni smrti. To čini Scrooge shvaća da može promijeniti svoju sudbinu, kao i da od Tiny Tim mijenjajući svoj odnos prema životu. On se vrati u svoju sobu i obećava da se promijeniti u potpunosti. On postaje velikodušan, ljubazan duša je nekad bio, prije njegova sestra umrla.

Božić kugle u zdjelu sredinu
Božićni Vjenčanje favorizira
Funny Božić Film
Legenda o Baboushka
Top Ten Božić Film
Božić Rock Songs
Holly i Ivy praznovjerja
Domaći Božićni ukrasi
Irski Božić Pjesme
Božić u Grčkoj
Nightmare Before Christmas Wallpaper

Leave a Reply