Animirani Božić Filmovi

Frosty snjegović bio sretan Jolly duša … Tko nije proveo božićne sezone pjevam ovu popularnu pjesmu. Gledanje božićnih filmova tijekom svečane sezone dugo je bio dio božićne tradicije. Animirani Božić Filmovi su popularne među djecom i odrasle podjednako. Od snijegom pokrivene zemljišta, zimzelena stabla blještavo s božićnim svjetlima Santa radionice na Sjevernom polu, ništa bolje mogu opisati ovo bolje nego animirani film Božić. Ovi filmovi imaju poseban apel za djecu, jer oni uživaju animacije i animirani likovi su njihova omiljena. Dakle, ovaj Božić gledati neke zadivljujuće božićne priče i uživati ​​u svečanoj raspoloženje sa svojom djecom! Nabavite nostalgični i otkriju radost Božića sa sljedećim animiranih božićnih filmova!

Popularni Animirani Božić Filmovi

Rudolph Crvenog nosa sob (1964)
Ovaj klasik Božić animirani film je priča o mladom sob čiji duh Božića je namočenom zbog njegovog čudnog sjajnu crvenim nosom, koji je napravio ga je otpadnik među ostalim reindeers. Njegov jedini prijatelj je Hermey, vilenjak koji želi postati stomatolog. Odbacio sve i tužno po njihovoj nemogućnosti da stane u, kako je krenuo za svojim avanturama. Čudesna mjesta, uzbudljivim događajima i ugodan sastanak leže ispred. Na kraju, naši mali prijatelji će spasiti Božić! Pogledajte ovaj film posjetiti otok nepodoban Igračke i upoznati Djeda Mraza, naravno!

Charlie Brown Christmas (1965)
To je sezona bi veselo kao božićno vrijeme! No, Charlie Brown je nesretan jer on osjeća da usred svega toga blista, pravi poruka Božića je izgubio negdje. Psihijatar Lucy sugerira lijek, koji je da se bave božićne igre! Uživajte u jednom od najslađu kikiriki je posebna, koja pruža najslađi božićni prizor s Charlie Brown njegovanju najtanji, scraggliest božićno drvce ikad. Isprva svatko ismijava Charlieja za odabir takve božićno drvce. No, ljubav i od Linusa čini stablo sja ipak! To je lijep film, koji rekindles duh ljubavi i naklonosti ovaj Božić!

Kako Grinch ukrao Božić (1966)
Sve vrijeme omiljeno među djecom, film se temelji na Dr. Seuss dječje slikovnice, ‘Kako je Grinch ukrao Božić “. To je priča o Čija in Whoville koji vole Božić i vole uživati ​​u svečane sezone u punom duhu! Međutim, Grinch, koji živi u planinama iznad mrzi Božić i sve zabava, veselje povezana s njim! To je zanimljivo gledati kako se on planira ukrasti Božić i trudi da ga se zaustavi iz koje dolaze. No, njegov neuspjeh otvara oči i čini ga naučiti značenje Božića. Mora gledati animirani film razumjeti vrijednost Božića, festival ljubavi i radosti

Frosty snjegović (1969)
Jules Bass i Arthur Rankin reći još jedan božićni dira u srce priča. Jimmy Durante pripovijeda ovu klasičnu priču o snjegovića koji je doveo do života magije. Djevojčica se zove Karen troši svoju snjegovića vrijeme gradnje dok je ona pronalazi tajanstveni šešir s kojima krasi joj snjegovića. Za njezin užitak, Frosty dolazi na život i nema kraja dobrim vremenima oni provode zajedno. Ali Ned prijeti taljenje dragi Frosty, a zli čarobnjak je na svojoj stazi. Frosty snjegović je mnogo volio film i omiljena među djecom. Ovaj Božić, uživajte zimske sezone s ledenim.

Godine Bez Djeda Mraza (1974)
Uz glasove Shirley Booth, Mickey Rooney, a krajem Dick Shawn, “The Godina bez Djeda Mraza ‘je emocionalni film. Osjećaj unappreciated od djece u svijetu, tužan Djed odluči otići na odmor. Gospođa Mraz ekipa s Jingle i buka zvona (Santa vilenjaci) da mu dokazati da su ljudi još uvijek stalo Božić i Djed Mraz. No, stvari nisu tako lako kao što izgleda, tu su zločinci Toplina Skup i snijeg Skup! Bježeći svoje kandži, još jedan ozbiljan problem čeka vilenjake u South Town, SAD. Kada Djed Mraz nauči njihove opasnosti, on navodi da njihov spas! Hoće li Djed uspjeti i vratiti svoj božićni duh, gledati ovaj film saznati.

To Je Noć prije Božića (1974)
Dobar film pokupiti za Božić! Priča se fokusira na malom gradu i njegovim stanovnicima mišem. To je vrijeme Božića, ali za svačiji razočaranje, Djed neće doći do grada ove godine zbog uvredljiv pismu Alberta Mouse. Sada, grad mora molimo Santa i pokazati da oni vjeruju u njega! Dakle, ovaj Božić uživati ​​u svečanoj duh s ovom divnom animirani film!

Polar Express (2004)
Malo dječak koji sumnja u postojanje Djeda Mraza ima avanturu života na Badnjak! Polar Express je priča o dječaku koji leži budan u svojoj sobi na snježne Badnjak. Odjednom, dječak je zaprepašten gromovit rikati. Na njegovo iznenađenje, s prozora on vidi svjetlucav crna vlak zaustavi ispred njegove kuće. Odjeven u pidžami i papučama, dječak juri van da znaju sve o tome. Što se odvija je avanturistički put na Sjevernom polu, u Polar Express! Uz fascinantne priče i vrhunske animacije tehnike, Polar Express je veliki odmor klasični i pravi užitak gledati!

Božić u Austriji
Legenda o božićnih anđela
Božićni vrpce Spool Svijeće sredinu
Božić Želje Izreke
Deset savjeta za božićne dekoracije
Božić u Novom Zelandu
Christian Božić Izreke
Božić Pjesme za očeve
X-Mas Izreke o ljubavi
Božić u Rumunjskoj
Talijanski Božić Pjesme

Leave a Reply