Božić Film 2012

Aleluja! To je vrijeme za dobrodošlicu maloga Isusa na svijetu, to je vrijeme za doček blagdana previše! Snjeguljica suzama, tren baubles, zabave ispunjen čarape tretira, šarene božićne zvijezde i dašak bakine domaće kolačiće-sve to odmah nas može prenijeti natrag na neke od njeguju božićnih blagdana. Ali ne Blagdana je potpun bez zabave. Filmovi vrh najviše željeni popis odmor zabave za nijedan drugi zabavni može učiniti kao divan i širiti radost blagdana više nego gledajući dobar film. Gledanje božićni film je savršen način da se okonča energičnost i žuriti svečanosti s obitelji i bliskim prijateljima. To je ne samo sjajan način da se zabavljaju svima, ali također osigurava da ćete potrošiti kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji. I ne zaboravite kokice kada, ukusna šalicu tople čokolade i ostalih delectable poslastica za dovršetak filmski doživljaj. Od klasika do najnovijih božićnih film 2012, ovdje je popis najboljih pick za ovu godinu, pogledati.

Vrh Božić Film 2012
Fitzgerald Obitelj Božić (2012)
Edward spali novi film pod nazivom Fitzgerald Obitelj Božić je priča o odvojenom irske obitelji. Sniman s božićnim pozadina, ovaj film govori emocionalne dileme da bi se moglo dogoditi u odvojenom obitelji. Irski obitelj sa sedam siblings ostaje na Long Islandu, a sa majkom. Djeca su napustili njihov otac davno nakon što su roditelji odvojeni. Ali sada, godinama kasnije, njihov otac želi vratiti i postati dio obitelji božićnu večeru. Neki od njegovih sinova još uvijek ga volim, ali drugi ne, čak i žena ga mrzi i ne želi da ga se pridruže Božić večeru. Priča gradi preko kako onima koji vole ga pridobiti ugledne mržnjom drugih. Pravi poslastica za Božić!

The Mistle-Tonovi (2012)
Film, ‘The Mistle-tonova’, govori o turističkom zbor koji daje otvorenu utor za ne-tako-veliku pjevač, prijatelj skupini vođa Marci, umjesto davanja ovu priliku da Holly, talentirana pjevačica i kći od gospođe koji je osnovao grupu. Holly tada počinje novo zborno grupu namely Mistle-tonovi. Uloga Holly je odigrao Tia Mowry, koji je postao popularan po svojoj sestri televizijski show, sestre. Holly onda izazove svoje protivnice do pjevaju-off na Badnjak koja stvara dosta vala svugdje. Međutim, sve to dokazuje da se dobro za Holly koja se nađe na putu do pravog značenja Božića. Ona počinje novi, vesela i uspješan život s nekim novim prijateljima i novom ljubavi.

Hobit: Neočekivano putovanje (2012)
Božićni film The Hobbit: Neočekivano putovanje je dva dijela epske fantasy pustolovni film, na temelju JRR Tolkienovog fantasy romana istog imena. Proizvedena i režiji Petera Jacksona, ovaj film pripovijeda priču o Hobit po imenu Bilba Bagginsa, upisao vratiti blago od zmaja koji ga je ukrao. Ovaj mali hobit se regrutiraju Gandalfa i skupine patuljaka, a sve od njih krenuo avanturističko putovanje. Skupina se sastaje s stvorenje po imenu Gollum, a također otkriva čarobni prsten. Zvuči kao Gospodara prstenova? Pozdravi JRR Tolkiena!

The Classics
Prekrasan Life (1946)
Starring Jimmy Stewart i Donna Reed, ovo je nevjerojatna Božić klasični njegovati ove godine. Kad Jimmy Stewart, opterećena oskudici i gubitka svaku nadu u životu, odluči počiniti samoubojstvo, anđeo čuvar odluči intervenirati. Što će se dogoditi sljedeći je gorko-slatka priča koja govori o tome kako lijepa život može biti.

A Christmas Carol (1951)
Ovaj film je nesumnjivo božićni klasik i mora gledati ovaj Božić, čak i ako ste vidjeli to tisuću puta već. Ova adaptacija Charlesa Dickensa romanu istog imena i dalje vladati ljestvice za najboljih klasičnih božićnih filmova.

Božićna priča (1983)
9-year-old dijete zove Ralphie Parker želi ništa više nego Red Ryder BB pištolj za Božić. Unatoč tome što je stalno odbio njegove majke, učitelja i Djeda Mraza iz robne kuće, Ralphie je u raspoloženju da se odrekne. Da vidimo što će se dogoditi sljedeći, gledati ovaj nježan i sladak božićni klasik.

Uz vrste filmova spomenutih, od vas se očekuje da ostanu zauzet ovog blagdana. Dakle, okupiti sve starješine s vama je da ih spriječi od vas uznemirujuće, za kada je čar tih filmova ide full-on, ne postoji način na koji možete sami donijeti gledati daleko, čak i za jednu minutu.

Božićni Ukrasi
Božićni stolom praznovjerja
Talijanski Božić Pjesme
Božić u Novom Zelandu
Top 10 Božić Igračke
Inspirational Božić Izreke
Božić Tema Dekoracije
Vokalni Božić Pjesme
Božićno drvce dekoracija
Pop Božić Pjesme
Boje Božića

Leave a Reply