Božić pjesama 2012

Božić je sezona u cijelosti posvećen za slavlje, pjevanje i ples. Tu nema mjesta za brige o prošlosti ili tjeskoba oko budućnosti. To je prigoda kada tradicije i Fešta vežu ljude, širiti ljubav i dobrotu i izvedem pravi smisao Božića. Božić proslave širom svijeta obično uključuju širenju poruke Biblije, ponovno donošenje Kristovo rođenje, uređenje kuće, dijeljenje poklona, ​​pripremaju tradicionalna jela i pohađaju polnoćku. Osim svih tih mogućnosti, to je dobro poznata činjenica da Božić proslave nikada ne može biti potpun bez pjesama. Ove božićne pjesme ili himne ne samo pjeva u slavu gospodara, ali i da ga se sjećaju, vratiti našu vjeru u Svemogućeg. Tradicionalno, božićnih pjesama bile su usmjerene na Kristovo rođenje, ali vrijeme je imao svoj utjecaj na ovom konceptu previše. Danas imamo božićne pjesme koje se koncentriraju na Božić temama, zimske scene, pa čak i gift imajući figure poput Djeda Mraza. Božićnih pjesama su najbolji način da šire duh ove sezone i da vas Gear za proslave naprijed. Pogledat popisu božićnih pjesama 2012 navedene u nastavku.

Popularni božićnih pjesama 2012

Je dijete rođeno
Ovo je prekrasna božićna pjesma koju je napisao Santa Maria. Ova pjesma govori o značaj djevičanskog rođenja Isusova i slavljenje Božića. Prema pjesmi, Božić je komemoracija rođenja djeteta koji je donio svjetlo i istinu koju svijet nikada nije vidio do tada.

Njegov Božić
To je popularna božićna pjesma koju je napisao Dougie Campbell. Mnogi zborovi ste odabrali ovu pjesmu za ove božićne sezone i to je jedna od najpopularnijih pjesama ove božićne. Pjesma je zabilježena od strane studenata Balfron Osnovnoj školi u Škotskoj.

Dječak je rođen u Betlehemu
Ova pjesma je nastala od latinske himne, puer natus u 14. stoljeću. To je bio Michael Praetorius koji dogovoru glazbu za ovu pjesmu. Ova pjesma je uključen u ‘pjesama Staro i pjesama novo’ i jedan je od najpopularnijih pjesama u ovoj sezoni.

Tradicionalni božićni pjesama
Jingle Bells
To je nesumnjivo najpopularniji Christmas Carol svih vremena, toliko da je postao sinonim za Božić zbog ogromne popularnosti. Ova pjesma je napisao James Pierpont u 1857. To je bio izvorno napisan za zahvale programu organiziranom u Bostonu crkve, gdje je ponudio svoju službu kao nastavnik nedjelja škole. Ova pjesma je izvorno nazvan kao jedan konj Otvorenog saonicama i darova s ​​samouvjeren ritmu. Nije ni čudo da je otišao ravno u srce slušatelja.

Joy to the World
Ovaj popularni radosna pjesma je napisao Isaac Watts u 1719. Watts je bio župnik po profesiji, ali on je bio poznat po svojim najdirljivijih himni. Ova pjesma, “Radost svijetu” temelji se na Psalam 98 iz Biblije i veliča povratak Krista. Ova pjesma je skladao George Frederick Handel.

Želimo vam Sretan Božić
To je dobro poznata božićna pjesma je jedna od najvažnijih pjevaju pjesme diljem svijeta. Ova pjesma pozdravlja svijet i želje za Čestit Božić i sretna Nova godina. Ova pjesma je popularizirao u West Zemlja Engleskoj tijekom 16. stoljeća. Ova pjesma se tradicionalno koristi za kraj polnoćku.

Božićnih pjesama za djecu
Rudolph Crvenog nosa sob
Pjesma je o imaginarnom lik po imenu Rudolf, koji je vjerovao da će biti deveti sob Djeda. Pjesma je prvi put objavljen u 1939 i bio napisao Robert L. svibnja. Ova pjesma je mnogo ljubio po djecu za svoje samouvjeren ritmovima pa i više, jer se vrti oko svoje omiljene božićne znakova Rudolph.

Djed Mraz dolazi u grad
Ova pjesma je bazirana na popularnoj poklon-bearing lik Djeda Mraza, a popularna je među djecom diljem svijeta. To je bio napisan i sastavljen J. Fred liske i Haven Gillespie u 1932, ali, izdavač želio da se ponovno sastavljena kao kiddie napjev nije se biti komercijalne. Međutim, Eddie Cantor, komičar ga koriste u svom zahvalnom show u 1934 i postao je veliki hit. Od tada, ova pjesma je jedna od najpopularnijih božićnih pjesama diljem svijeta, posebno među djecom.

Božićnih pjesama uvijek su bili popularni, čak i one koje su sastavljene prije nekoliko stoljeća. Međutim, mnoge nove pjesme nastaju svake sezone, a neke od njih postati dio velikog skupine nezaboravnih božićnih pjesama. Stari i novi, a pjesma treba imati catchy tekstove i živahan ritam da dobije izravan ulazak slušatelja srcu. Za sada, gore pjesama će ukrasti show u 2012.

Top 10 Božić Pjesme
Božićni vrpce Spool Svijeće sredinu
Dekoracije Božićna drvca s pticama i perle
Djed živi u Laponiji!
Božićni vrata Dekoracija
Božić obrt 2012
Božić zelenilo
Božićni Ukrasi
Božić u jugoistočnoj Aziji
Božićni U Nizozemske
Duh Božića Izreke

Leave a Reply