Božić u afričkom Americi

Turistička sezona za Afroamerikanaca zapravo početi 26. prosinca sa ritual žetve vrijeme poznat kao Kwanzaa. The praznik nastao u 1960-ih, tijekom pokreta za građanska prava u spomen afričke baštine afričkih Amerikanaca koji koriste Svahili jezik. To traje već tjedan dana. Postoji obiteljska okupljanja, darovi su razmjena i serija crne, crvene i zelene svijeće su upaljene da simboliziraju sedam temeljnih vrijednosti definirane za obitelji Afroamerikanci života – Kolektivni rad i odgovornost, Zadruga Ekonomija, kreativnost, Vjera, Svrha, self- odlučnost i Jedinstvo.

Crna, crvena i zelena su boje festivala i papir dekoracije u tim bojama uz ručne zimzelene Kwanzaa Bush ukrasa se koriste za ukrašavanje kuće za Kwanzaa. Djeci su učili o svojoj baštini i događajima za njih su organizirani kako bi prikazali svoje radove i da im pomogne povezati sa svojom prošlošću. Fotografije trenutne generacije također su postavili. Tradicionalni svečani stol postavka sastoji se od uha kukuruza za svako dijete i isklesan i uređena jedinstva kupu koji će se koristiti za toasts svaku večer. Za sedam noći, svi članovi obitelji okupe na vidjelo sedam skriva candleholder ili Kinara.

Djeca zapaliti svijeću crno u sredini na prvoj noći simbolizira jedinstvo, a zatim, oni su objasnili značenje riječi. Neki drugi član obitelji svijetli crveni svijeću na drugoj noći, simbolizira samoodređenja. Dakle, sedam svijeće su upaljene u sedam noći da simbolizira odgovarajuće vrijednosti. Nakon paljenja svijeće, svatko pića iz jedinstva kupa. Na 31. prosinca, djeca dobivaju darove, kao što su knjige i kulturne baštine simbol, kao što su afrički artefakta. Tu je blagdan koji se sastoji od afroameričkih namirnica i obilje glazbe kako bi se obilježio kraj festivala. Nakon blagdana, svakoga raste i sami recommit na sedam načela Kwanzaa i žele jedni drugima sreću. Domaćin želi svima da na kraju iduće godine, svi članovi ponovno pridružiti jedni druge u većem broju i ostvariti veće uspjehe.

Božić Animirani Dekoracije
Božićni vijenac Centerpieces
Božićni Igračke za mlade
Božićni vijenac za pohranu
Božićni stolom praznovjerja
Sretan Božić Želje
Legenda o Sage Plant
Božić u Portugalu
Christmas Tree Centerpieces
Božićni odmor Pjesme
Poznati Božićni Poems

Leave a Reply