Božićna čestitka Ukrasi

Božić! “Sama riječ donosi radost u naša srca. Bez obzira na to koliko možemo strah navalu, dugačke liste za Božić darove i kartice se kupio i dao, kad Božić dolazi, tu je uvijek isti topao osjećaj smo imali kao djeca, ista toplina koja grle naša srca i naše domove . “, kaže Joan Winmill Brown. Najbolji ukras za Božić je uređenje li s osmijehom. Božićni ukrasi su jedinstvene ukrasne komada koje su bogate u boji i detaljima ukras s puno dubine u njemu. Oni su tradicionalni način da se svečano raspoloženje šarene. Glitters, kuglice, zvona, prstenje, darove i Goodies, a što ne! Sve Božićni ukrasi simboliziraju prekrasnim iznenađenja života pakirane tajno i dovesti u puno nade i željan desires bestowing srdačna uspomene tijekom cijele godine. Božićni kartice ili odmor kartice žele nam dobro zdravlje i uživanje su samo previše dobro da ih baci. Ovdje je jedan od načina da ih koristiti za napraviti velike božićne ukrase. Pročitajte kroz ovaj članak da upoznate neke zabavne božićne ukrase kartice.

Božićna čestitka Ukrasi obrt Ideje

Glitter Ukrasi
Smanjite krug s kartice i napraviti rupu za cjedilu; primijeniti ljepilo samo o rubu i pospite glitter prilikom. Objesite svoje nove ukrase s kartice vijencima za fascinantnom stabla.

Vijenac
Graditi vijenac pomoću diskova izrezati kartica sa kruga bušiti. Ih pričvrstite na teške nizu s naljepnicama, kako bi bili sigurni da su sigurne i ogrebotine s craft stick.

Globusa
Ove antene ukrasi su povjetarac napraviti. Izrežite karticu u tanke trake oko 20 cca. Pile trake i bušiti rupe kroz oba kraja s bušiti rupu. Umetnite vijke papira u svaku rupu. Bend hrpu u obliku C prema van, i premjestiti trake, osim tako da raširi u obliku globusa. Da biste ga objesiti, uzeti ukrasni konac i vjetar oko papira zatvarač nekoliko puta počevši od sredine, onda čvor završava.

Čep krugove
Dva krugovi stane usko zajedno da se formira jedan ukras. Izrežite dvije disk identičan veličine od kartice pomoću kruga bušiti ili crtanje okrugli objekt i rezanje škarama. Cut prorez na pola puta preko svake krug. U jednom krugu, bušiti rupu u blizini granice nasuprot rez s bušiti rupu. Držite diskove, tako da su prorezi okrenuti jedni prema drugima. Gurnite prorez jedan disk skroz u drugom, nit string kroz rupu, te ih zaplet. Konačno ih boje s nekim odmor bojama i neka suha, tako da ih možete objesiti na božićno drvce ili vrata ili slikarijama.

Lopta Ukrasi
Uzmi božićne čestitke i izrezati 20 diskova istih dimenzija i pomoću trokuta predložak veličine, koja odgovara upravo u krug i označiti rubove od stražnjicu te ih preklopite prema naprijed uz rubove trokuta stvoriti zaliske. Ljepilo svi 60 zaliske zajedno da se formira loptu. Punch rupa u vrhu i konac s koncem za objesiti. Možete koristiti ljepilo-glitter olovku da bi odmor dizajna na loptu ukras.

Kartica vješalica
Izrežite krugove s odmora dizajna na božićne čestitke, staviti ga na čvrstim kartonskim krugovima nešto veći od tih krugova, te ih držati zajedno. Nanesite ljepilo na rubu kruga, pospite srebro ili zlatni glitter prah, i pustiti da se osuši. Dodirnite višak svjetlucavo. Bušiti rupu na vrhu i niz ih s trakom ili vrpce kako bi ih objesiti kao ukras.

Jedinstvena Božićni Ukrasi
Božić Papir Dekoracije
Romantični Božić Destinacije
Trenutak rođenja
Animirani Božić Filmovi
Badnjak
Tradicija napiše pismo Djeda
Božićni kolač Božićni puding &
Najbiranije božićno drvce
Božić čarapa
Legenda o mudraca

Leave a Reply