Božićni dekor 2012

Blagdana je vratio još jednom da se svima na radost vožnja do svečanosti. Zvona, svjetla i Hollies su svi oko, najavljujući dolazak zime, što je sinonim za Božić i to je vrijeme za ukras. Razmislite malo prije odmatanje isti stari božićno drvce i ukrase. Kako je ovo slavlje drugačije ako koristite isti stari ukras opet? Idemo stvoriti drugačiji izgled za ove sezone i isprobati nove boje, ukrase i teme nego čupanje iste dekoracije iz ormara, ne želite propustiti najnovije trendove. Također, to je mnogo više uzbudljivo pobijediti monotoniju i ići za nešto novo, svake godine. Potpuno novi dekor uključujući nove centerpieces, zidne zavjese, boja teme, rasvjeta, tkanine i vijenaca će učiniti trik. Neka 2.012 učiniti vaš dom, a ukrasi u njoj, biti razgovor u gradu. Prelistati za neke savjete i savjete da znaju ono što stvarno treba učiniti za Božić ovaj put okolo.

2012 Božić ukrašavanja ideja
Zlatna groznica
Zlatna boja se može smatrati kao potpis stilu viktorijanske dekor ali, kombinacija crne i zlatne daje modernistički i chic dodir na svoj božićni ukras, prenosim sofisticiran i elegantan izgled vaše prebivalište. Razne vrste crne i zlatne boje dekori su dostupni na tržištu. Probajte ih za promjenu i otrgnuti iz monotonije crvene, zelene, bijele i sl.

Centar Pažnja
Centerpieces su bitne Božićni dekori. A najbolji dio je da su najviše prilagodljiv svim Christmassy stvari. Možete ih kupiti off policama trgovina, ako želite, ali također možete napraviti neke vrlo jednostavne one kod kuće. Kako jednostavno? Kao jednostavan kao obloge veliku staklenu zdjelu s crvenim ružinim laticama, svijetle zeleno grmlje i druge svečane trice i stavljanje lijepe svijeće na dogovoru. U stvari, Chuck veliku zdjelu. Dovoljno je uzeti visok prozirnog stakla i napraviti slojeva raznobojnih kamenčića u njemu. Vezati s vrpcom prema vrhu, završiti izgled s nekim zlata i srebra shimmer i voila! Vašem aranžmanu-de-grande je spreman.

Neka bude svjetlost
Nope! Božić ne može, jednostavno ne može slaviti bez desne iznosu od rasvjete. Zaboravite na pravi iznos, nikada ne možete dobiti previše jeftin na Božić, ali pravo vrsta rasvjete je potrebno. Od mnogih svjetla koji su dostupni na tržištu danas, možete odabrati više od jednog za bilo kakve teme. Međutim, morate zapamtiti da ne previše zanositi i palube do vaše kuće kao nedoličan gužva svjetla. Potrudite se pretvoriti vaše prebivalište u oku-bombon ova sezona sa spajanjem pravom vrste rasvjete. Koristite dosta vanjska svjetla iako u logičan i koherentan način. 2012 će biti sezona bold, još osnovnih svjetla. Pokušajte nijanse svijetlo crvene s rasvjetom te ih nadopuniti s dubokim zelenim tonovima. Izbjegavajte zlatna za vani, to bi moglo završiti izgleda kao gadan žute pa ga spremiti za interijere. Vrh vašeg krova sa prekrasnim trubama anđeo ili moravske zvijezda u podebljano jarke boje i vidjeti kako se vaš dom izdvaja od ostatka. Koristite svijeća lampiona resornim putova i objesiti isto sa stabala također. Rezultanta izgled mora biti prekrasan nakon svih novih napora koje ste stavili u!

To Light Up s LED
LED svjetla imaju čaroban učinak u smislu stvaranja savršenog festivalsku atmosferu. Prizor lijepih svjetla u mnoštvo boja može vas odvesti u svijet boja i legendama. Te čarobne svjetla označavaju da je vrijeme da se obilježi djevičansko rođenje Sina Božjega. To vam podsjeća da je vrijeme da uzmu tinsels i božićno drvce opet. LED svjetla su dostupni u velikom broju oblika i boja. Vi se LED svjetla vaze, reindeers, svečane lampe, stablo svjetla i još mnogo toga.

Going Green
Možete ići malo eko-prijateljski ovaj put, pogotovo sa svojim vijence. Weaving Sezonski cvijeće i jabuke mogu učiniti vaš Božićni vijenac izgled nevjerojatan. Možete ga koristiti kao što je to ili samo sprej ga slikati za taj ‘White Christmas’ osjećaju. Stare Božić kartice mogu se stenciled u obliku Hollies za stvaranje reciklirani vijence. Još jedan velik ideja bi biti korištenje vinske čepove i vrpce za kuglice iz antičkih potrazi komada.

Smrznuta zelje
Kombinacija zelene i srebra nije čest na božićne dekoracije, ali, u stvari, ta kombinacija stvara osvježavajući Božić temu. Frosty srebro podsjeća na snijeg optočen na otvorenom, dok je zelena, boja ljeto i proljeće, stvara živo učinak u vašim zatvorenom prostoru. Napravite kombinaciju sezone na ovaj Božić i učinili vaše interijere izgledaju sjajno!

Nabrojane gore su neke od božićnih ukrasa trendova za godinu 2012. Evo nadajući ove ideje će vam pomoći dodati neke varijacije na svoj božićni dekor ovaj put.

Legenda iskustava mudraca
Personalizirano božićne ukrase
Elegantne Božić Dekoracija Ideje
Božić kugle u zdjelu sredinu
Božićni Roses
Romantični Božić Destinacije
Božić u Kanadi
Slatka Božić Izreke
Božić čarape Povijest
Božić Papir Dekoracije
Najbolji božićni Izreke

Leave a Reply