Božićni filmovi za djecu

Vi znate da je Božić, kada se osjećate nostalgičan čak i kada ste kod kuće, kada je zrak ispunjen wafting miris delicija, kada su trgovine su blistavo i staze svjetlucavim, a svi su srca ispunjena svečane veselje. Jedan od najboljih načina za hvatanje Božić veselje je po sebi zavrsava u deku i sami izgubili u magiju televiziju. Gledanje filma je omiljena zabava i postao kao obred vrste i djeca bi volio provesti neko vrijeme gledajući svoje omiljene filmove. Božićni filmovi za djecu nisu baš super razbibriga, ali to su filmovi koje podučavaju ih vrijednosti života bez propovijedanja. Mnogi divni filmovi su napravljene hvatanje zabavu i čaroliju Božića svečanosti i najvažnije srž Božića. Ovdje su neke ugodnijim dječji filmovi, koji može uljepšati vaš odmor fešta!

Božićni filmovi za djecu

Najbolji Božić Izbor ikad (1983)
To je prekrasan odmor posebnim starring Loretta Swit kao skrbnik za antisocijalno pastira mladih ljudi. Priča ide ovako, kada pastir mladost odabrati da se pridruže Božić inscenacija to izgleda kao i svi čuđenje za božićne priče odlazi iz prozorsko okno. Zatim zemljište pokazuje kako su djeca podsjetiti sve ono što pravi smisao Božića je. Mala djeca bi voljeli gledati ovaj film

Mali Jedan (1978)
Ovo je klasična Disney animirani film film koji odražava šarm i fascinaciju od klasične blagdanske serije za koje je tvrtka je poznata po. To je priča o dječaku koji je šokirala znati da on mora prodati svojega magarca. Priča se vrti oko dječaka i dobrodušna gospodin koji ga tješi kupnjom svojega magarca i pokazuje mu kako ‘mali jedan’ magarac sretan da nose Mariju u Betlehem.

Ovaj film se može uživati ​​djeca svih uzrasta.

Emmet Otter je Jug-Band Christmas (1977)
Ovaj klasik je baziran na knjizi Russell i Lillian. Ovo je priča o igračkama zemlji zvanoj Frogtown šuplja. Božić dolazi do žaba grada i vidra Emmet i njegova majka nadam se da kupiti poklone jedni za druge. Emmet vidra radi za ak radnih mjesta, a ne čine dovoljno novca, a njegova majka je pralja koji ima svoje ruke čvrsto. Obojica su odlučili sudjelovati u natjecanju za osvajanje novac, koji se održava u Frogtown šuplje. Vrhunac je kako su oboje natječu u završetku, koja je domaćin žaba Kermit. To je klasična Muppet glazbeni Božić priča temelji se na knjizi. Djeca svih dobi mogu uživati ​​u ovaj film.

Božićna priča (1983)
To je priča o mladom dječaku Ralphie odrastanja u ’40-ih, koji je stavio svoje srce na kupnju crveni jahač BB pištolj za Božić. Odrasli nisu podržavaju njegovu ideju i sve čuje iz njih je ćete pucati vaše oči!”. To je otprilike sve verzije American Božić na davni ere i opisuje neke smiješan scene. To je zabavno i smiješan film i mogu uživati ​​mlađu djecu.

Home Alone (1990)
Priča se vrti oko osam – godišnji dječak Kevin McCallister koji accidently je ostavila kod kuće, dok ostatak obitelji odletjeti u Francuskoj za božićne blagdane. Zabavan dio filma je kako je dječak uživa svoju slobodu i klanaca na slatkišima i izdržljivost do kasno, dok neki provalnici ući dom. Ostatak filma je o tome kako ide o obrani svoj dom iz nespretnih provalnika. Ovaj film se preporučuje za odrastao djecu.

Polar Express (2004)
Ovaj film temelji se na mnogo-obožavan dječju knjigu napisao Chris Van Allsburg. Radnja se vrti oko mladića koji traje nevjerojatnih vlak vožnja na Sjevernom polu s puno sumnji u njegovu umu. On vodi na putovanje samootkrivanja da je to čudesan život nikada umanjuje za one koji vjeruju u sebe. Djeca svih dobnih skupina mogu uživati ​​u ovaj film.

Rudolph Crvenog nosa sob (1964)
To je stara klasična s Burl Ives kao pripovjedača. Predstava koristi inventivnu lutkarstvo i stop-motion animacije ispričati priču o Rudolph lutalica sob, želja-zubara Elf, i otok nepodoban igračaka koji Aid Santa spasiti Božić. Preporučuje se za djecu svih uzrasta.

Kako Grinch ukrao Božić
Ovaj film baca komičar Jim Carrey u naslovnoj ulozi redatelja Rona Howarda. Ovaj klasik je adaptacija poznatog božićnog priči Dr. Seuss. To SA smiješan film za cijelu obitelj. Predložena za djecu u starijoj dobi.

Duh Božića Izreke
Božićni Pramčano Dekoracije
Božić u Njemačkoj
Božićni Roses
Božićni Vjenčanje Cvijeće
Elegantne Božić Dekoracija Ideje
Djeca Božić Molitve
Božić u Nizozemskoj
Dekoracije Uz Božić Vijenci
Božićni U Nizozemske
Umjetna božićna drvca

Leave a Reply