Božićni Ukrasi

Božićni ukrasi su sve što možete ukrasiti svoj stablo. Možete koristiti ništa kreativno napraviti svoj stablo izgledati veselijim i više živahno kao što su male teddies, lutke, igračke koje se ne koriste bilo više, minijaturne kape i šešire, Hollies, bombona, tratinčice, Karamele, pinecones, šarene i pjenušava lopte, staklo ornamenti, isječak na vile, tratinčice, jabuke, bobičasto voće, minijaturne božićne anđeo ukrasima i drugim figurice. Imati najmanje 10 komada svake vrste kako bi se osiguralo skladan, razmjerne i sinkronizirani izgled svog stabla. Vi svibanj također odabrati da stavi samo jedan od svakog kralja ukras za ne-ponovljenu izgled.

Prebacivanje na božićnim svjetlima, dok stavljajući ukrase, tako da nitko od njih skrivaju iza njih slučajno i nema praznine ostaju. Objesite ukrase sa šarenim trakama i dodati svileni cvjetovi posuditi formalni dodir. Crvena cvijeće će dodati boju i toplinu, a bijela one će dati osjećaj mekanih bijelih snježnih kugli. Možete koristiti ljepilo dodati glitter na lopti u raznim uzorcima za taj sjajan učinak. Ako još uvijek postoje propusti, nakon što ste stavili sve svoje ukrase, pokušajte nakupine suhog cvijeća ili male šake grančica sprayed sa srebrnim ili druga metalik boje. Svijećnjaci i male svijeće dati malo staromodno, ali velika pogled na drveću. Međutim, ne svijetle za očitih sigurnosnih razloga.

Također možete dodati izgled mekih puf snowballs uz pomoć vate proširila na granama. Vrhunac svih božićnih ukrasa je onaj koji ide na vrhu stabla. Omiljeni predmeti za ovu poziciju su obično, zvijezde, anđeo figurice, Djed Mraz i vile ukrašene blještavilo i folije. Postavite darove oko božićnog drvca sada i vaše božićno drvce je sve spremno za stranku.

Jeftin Božić sredinu
Božićni Roses
Zatvoreni Božićni ukras
Dekoracije Uz Božić Vijenci
Božić Pjesme za nastavnike
Božić obrt 2012
Božić u Grenlandu
Badnjak Molitva
Retro Božić
Legenda o Stork
Nightmare Before Christmas Wallpaper

Leave a Reply