Božićni vijenac Dekoracije

Jedan od najboljih načina kako bi pokazali svoj božićni duh je vješanje božićni vijenac na vratima. Ove godine, zašto ne kupiti lijep novi božićni vijenac za vrata i ukrasite ga sami. Ne samo da će vam to pomoći u uzimajući u potpunosti surađivala s festivalom, ali i istakli svoj vijenac od onih svojih susjeda. Uređenje Božićni vijenac uopće nije težak zadatak. U slučaju da ste potpuno clueless o božićnim ukrasima vijenac, provjerite ideje koje su navedene u nastavku.

Male Ukrasi
Uzmi neke male ukrase poput kristala lopte, zvijezde, lukove, itd. i ukrasite you Božićni vijenac s njima. Svi ovi ukrasi su lako dostupni na tržištu, a nisu ni preskupi.

Prilagodite vijenac
Možete personalizirati božićni vijenac pišući parole, poput “Dobrodošli u Williamsu ‘ili’ Williamsa želimo Vam Sretan Božić ‘, na ukrasima koje su uređenje vijenac s.

Nutcrackers
Ako ste jedan od onih koji su u ljubavi s Orašar balet, a zatim, Orašar ukras za božićno vijenac je najbolje za vas. Možete pronaći male ukrase Orašar da ukrasite vijenac i možete ih povrh svega s lukom na dnu.

Santa Ukrasi
Santa ukrasi poput minijaturne Djeda Mraza i sob i snjegović se također može koristiti za dekoriranje božićnog vijenca. Veliki crveni luk je potrebno za dovršetak izgled.

Masne
Napravite lukove svih veličina uz pomoć šarene vrpce. Za savršene lukove, trebali iskoristiti trakama koje su atleast inča i pol u debljini. Čak baršun vrpce može se koristiti za izradu lukove. Možete dodati neke sjaj na lukove uz pomoć živost.

Gingerbread Ukrasi
Gingerbread ukrasi, poput licitarskih muškaraca, licitarskih srca i licitara zvijezde, su jedan od najpopularnijih božićnih ukrasa vijenac. Bez obzira ukrasi ste ispeći, pobrinite se da napraviti rupe na vrhu. Sada, proći vrpce kroz te rupe i svežite na vijenac.

Božić u Grčkoj
Božić u Engleskoj
Božić obrt 2012
Božićni pjesma za Brothers
Christmas Tree Fun Facts
Božićno drvce Njega
Legenda o Baboushka
Top 10 Božić Izreke
Božićni Divinations
Božićni Ukrasi
Vokalni Božić Pjesme

Leave a Reply