Božićni Vjenčanje Teme

Nakon vjenčanja u božićne sezone je vrlo poseban samo po sebi. Možete napraviti svoj Božić vjenčanje još posebnijim ga planira prema nekim temu. Koncept tematskim vjenčanje je sasvim u ovim danima, a također je vrlo zabavno planirati, kao i da prisustvuju. Možete odabrati bilo koju temu za vaše božićno vjenčanje i učiniti sve aranžmane, poput haljine, ukrasa, hrane, favorizira, itd., na temelju tu temu samo. U slučaju da su u potrazi za neke ideje za svoje tematske Božić vjenčanje, mi smo tu da vam pomogne. S obzirom na nastavku su nekoliko ideja za božićne vjenčanje teme.

Film Tematika
Samo pokupiti bilo dobro božićni film i bazu cijeli vjenčanje, desno od ukrasa na odjeći na poziv na hranu, na tom filmu samo. Pobrinite se da obavijestite svoje goste o temi u pozivu same, tako da oni dolaze odjeveni skladu s tim.

Bijela Tematika
Napravite bijela boja temu svog vjenčanja. Jeste bijelo cvijeće u dekoracije, bijelo vino pića, bijeli pozivnicu, bijelim haljinama za mladenku, kao i djeveruše, i tako dalje.

Victorian Razdoblje Tematika
Pogledajte neke stare filmove kako bi se u potpunosti razumjeti Victorian temu. Nabavite lijepo loptu haljina napravljena za mladenke, po mogućnosti s korzet, i smokingu s repovima za mladoženju. Čak i djeveruše, najbolji čovjek, kao i gosti trebaju dotjerati po temi. Cijeli ambijent, uz hranu, piće, pribor za jelo, dekoracije, itd., treba biti u skladu s viktorijanskog doba. Također možete imati mladu i mladoženju dolaze u crkvu u konjskom zapregom.

Božić karneval Tematika
Ako ste jedan od onih koji vole da se zabavite, čak i na vlastitom vjenčanju, a zatim, Božić karneval tema je savršen za vas. Čak pozivnica kartica, ukrasi, haljine, itd., treba biti u skladu s temom karnevala.

Home Alone
Izrada božićnih ukrasa
Rustikalni Božić
Božić u Danskoj
Legenda o Baboushka
Djeca Božić Pjesme
Starinski Božić
Božić Pjesme za roditelje
Nightmare Before Christmas
Prilagođena Božićni čarape
Slatka Božić Izreke

Leave a Reply