Božićno drvce Teme

Blagdana brzo se približava, a tu je još mnogo shopping biti učinjeno. Vi samo želite svoj dom da izgleda lijepo i vaše božićno drvce izgledati drugačije od onoga svoga susjeda. Ako ste prilično umorni s ukrašavanja stabla u isti stari tradicionalni način, a zatim biste trebali eksperimentirati i probati nešto drugačije ove godine. Postoje razne ukrase i dekoracije dostupne u tržištu koji će vam pomoći u ostvarivanju svoj plan. Prvo, odabrati temu za vaše božićno drvce. Zatim trebate samo shop za pravom stvari koje će biti potrebne da bi svoj san stablo stvarnosti. Dobro uređena božićno drvce udvostručuje zabavu svečanosti i dalje razgovor u susjedstvu za svečane sezone.

Christmas Tree Ideje Tematika

Snijeg, Angel i Djed
To je odlična ideja za ukrašavanje vaše božićno drvce temelji se na temu koja je prilično sinonim za festival. Vaše božićno drvce tema može kružiti oko snijega i sve što je vezano za njega. Možete koristiti Santa maske kao ukrasi. Dodaj umjetni snijeg da pokrije grane i lišće i dodati pahulje snijega ukrase. Vi zapravo možete ići na dodavanju delikatna anđele zajedno sa zvijezdom na vrhu stabla sa. Stablo će dati cijelu sobu vrlo svečane i elegantan izgled.

Jestivo božićno drvce Tematika
Ako ste foodie ili kulinarski maestro, onda je ovo tema definitivno će paket vaše božićno drvce nalazi u vašoj kuhinji. Djeca će ljubav ovu vrstu ukras na stablu. Za početak s ukrasima napraviti dugi niz kokicama koje će služiti kao vrpce u krug vaše božićno drvce s. Dodaj ukrase poput kolačića, bombona canes, bomboni, kolačići. Možete čak ići sa zrelim svježeg voća poput jagoda i brusnice.

The Tree Božić Obitelj
Božić je festival koji donosi obitelji zajedno. Pa zašto ne ide s temom koja zapravo će ojačati veze između članova vaše obitelji? Počnite sa slikama najmlađih članova koji će biti na vrhu stabla i najstarijih članova na dnu stabla. S ovim slikama možete postavljati ukrase koji su nadareni za vas bilo člana obitelji tijekom godina. Da mu dati završni dodir, povezati fotografije uz pomoć vrpcom, tako da je to zapravo izgleda kao obiteljsko stablo.

Santa Radionica
To također može biti velika tema za vaše božićno drvce. Zašto ne biti u karnevalskoj raspoloženju i pozvati Djeda Mraza i njegovi patuljci od Sjevernog pola da vam se pridruže u proslavi? Dodaj Djed Mraz i vilenjak ukrase na stablu uz reindeers, alata, kistove, ljestve, i crvenih i bijelih candy canes koji predstavljaju Sjeverni pol. Za završni dodir, dodati crveni i mrvica rasvjete na stablo.

Glazbeni Božić Tema
Ova tema će raditi super sa svojim dekor ako ste ljubitelj glazbe. Vaše stablo će izgledati kao stablo glazbe. Dodaj minijaturne glazbene instrumente na stablu kao na saksofon, klavir ili glasovir tipke i druge takve stvari. Također dodavanje glazbenih svitke zajedno sa starim gramofonskih ploča, ako imate bilo. Bijele rasvjeta će razviti savršen ambijent za svoj glazbeni stabla.

Boja božićno drvce Tematika
Ako želite ovaj Božić biti obojena u svoje omiljene boje, a zatim početi sa vaše božićno drvce. Možete eksperimentirati malo s kombiniranjem nekoliko boja. Pokušajte držati na bojama koje idu uz svečane sezone, a ako ste mislili na korištenje zlatne ili srebrne ukrase, a zatim biti svjesni prilikom odabira boja koje idu uz to. Za npr. crvena i tamnocrvena boja ide sa zlatnom bojom i srebrnim odijelima boje poput plave zelene i roza.

Dodavanje temu na Božić će osvježiti atmosferu svečane sezone. To nije potrebno držati ovih nekoliko ideja. Možete istraživati ​​i eksperimentirati i doći do mnogo različitih ideja.

Božić za odmor Pozadina
Funny Božić Izreke
Francuski božićne pjesme
Božićni vrpce Spool Svijeće sredinu
Božić u Irskoj
Sretan Božić Želje
Legenda o Djeda Mraza
Božićni vjenčanica
Jeftini Božić
Svijeća & Brusnice sredinu
Djeca Božić Pjesme

Leave a Reply