Deda Mraz

Jack Frost je lijepa Božićni film, koji je objavljen u godini 1998. To je u režiji Troy Miller i zvijezde Michaela Keatona i Kelly Preston. Priča o Jack Frost vrti oko oca (Michael Keaton) koji umire i vraća se u ovom svijetu kao snjegović. Čitajte na znati punu film skriptu Jack Frost.

Jack Frost, Michael Keaton, je ponosni otac dječaka i vodi bend. Odgovornosti benda ga ostaviti s malo vremena za svoga sina, Charlie, i on je prisiljen propustiti mnoge važne događaje u životu njegova sina. To je Badnjak i Jack je obećao svog sina da se kući na vrijeme. Međutim, njegov bend dobiva zakazan za audiciju taj dan. Jack juri natrag kući kako bi ispunio svoje obećanje. U žurbi da dođete kući na vrijeme, on dobiva uključeni u prometnoj nesreći, a umire na licu mjesta.

Godinu dana kasnije, Jack se vraća u zemlju kao Markovog snjegovića, kako bi se za sve vrijeme nije mogao biti sa svojim sinom zbog svojih radnih obveza. Na kraju, Jack bježi u kabinu sa svojim sinom kako bi se spasili od topljenja. Ubrzo, njegova supruga također dolazi tamo i shvati da je njen suprug je došao natrag na njih. Božić dolazi, a zadnji put, Jack postaje ljudsko opet, reći zbogom svojoj obitelji prije povratka u zagrobnom životu.

Božićni Pramčano Dekoracije
Božićni ljubavnih pjesama
Božićno jutro Lyrics
Božić u Rusiji
Funny Božić Film
Božić u Novom Zelandu
Božić u Engleskoj
Božićni Divinations
Božić zelenilo
Djed živi u Laponiji!
Legenda o Kristu djeteta

Leave a Reply