Jingle svim način

Jingle All Put je smiješan komedija film u režiji Briana Levanta. Film je objavljen u godini 1996 i zvijezde Arnolda Schwarzeneggera, Sinbad, Rita Wilson, Jake Lloyd i Phil Hartman. Priča se vrti oko oca koji želi ispuniti svoga sina krajnji božićni želja odnosno, uzimajući Turbo igračku kao dar. Čitajte istražiti cijelu priču / sažetak filma ‘Jingle All The Way “.

Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) je zaposlen čovjek, koji jedva da ima vremena za svojom suprugom, Liz (Rita Wilson) i njegov sin, Jamie (Jake Lloyd). Sve vrijeme, on je u odnosu sa svojim susjeda, Ted Maltin (Phil Hartman), koji je rastavljen i super tata. Howard obećava da prisustvuju Jamie je karate utakmicu, ali opet razbija svoje obećanje. Sada, njegova posljednja šansa se štedi, kao i njegov brak je dobivanje mnogo tražio nakon turbo-Man akcijski lik kao božićni poklon za svoga sina.

Howard ima pojma da je turbo-Man igračke su najtoplijeg božićne darove ove sezone i njihovo stanje je brzo oštećuju cijeloj zemlji. Odlučan živjeti upto njegove obitelji očekivanjima ovaj put, Howard kreće na misiju kako bi pronašli igračku za svog sina. Na svom putu, on dolazi preko Myron Larabee (Sinbad), poštar tata, koji je na istom zadatku kao njega. U svojoj potrazi za igračku, oba tate završiti zamaskirao kao žive akcijskih kaskadera na paradi robne kuće.

Howard je iskićen kao Turbo-Man i koristimo ovu priliku, on daje prestižni Turbo-Man lutku za svog sina, koji je stajao u gomili. Miron to vidi i potjera Jaime oko vježbalište oduzeti igračku. U konačnici, Howard iskrsne, iskićen kao turbo-Man, a štedi svoj sina iz Myron. Vidjevši Myron predanost prema svom sinu, Jamie daje do Turbo lutku, rekavši njegov tata je jedini superjunak mu treba. U posljednjoj sceni, Howard je prikazano otvaranje darova s ​​Jamie, samo da shvatite da je zaboravila dati poklon Liz.

Božićni odmor Izreke
Dijete Božić čarape
Legenda iskustava mudraca
Jeftini Božićni Odredišta
Funny Božić Film
Drugi Božićni praznovjerja
To je prekrasan život
Let Me Come U
Božić u Mađarskoj
Božić u Austriji
Obitelj Božić Poems

Leave a Reply