Nightmare Before Christmas

‘The Nightmare Before Christmas’ je animirani glazbeni film, u režiji Henry Selick. Na temelju crteža i pjesma Tima Burtona, film prvi izašao u godini 1993. 3-D verzija filma je ponovno pušten Walt Disney Pictures je 20. listopada 2006. Priča ‘The Nightmare Before Christmas’ vrti oko stanovnika Halloween Town, koji odlučuju da preuzmu Božića. Čitajte na daljnje istražiti scenarij ‘Predbožićna noćna mora’.

Film se temelji na Halloween Town, alternativni svijet u kojem godišnji odmor Halloween se slavi. Jack Skellington je bundeva Kralj, koji je voljeli i poštovali po gradu ljudi. Međutim, on raste umorni od Halloween i jedan dan, otkriva krug stabala u šumi, što on nikada prije nije vidio. Ove stabla predstavljaju vezu s drugim odmor-tematskim svjetovima. Jack je privukao na stablo koje ima vrata u obliku božićnog drvca. Kad je Jack otvara vrata, što je usisan u popunjen sa snijegom, svjetla, i sreće, u stvarnom svijetu Božića, a opčinjena svime što vidi.

Nakon povratka u Halloween Town, Jack organizira gradski sastanak i pokušava objasniti Božić svome narodu. Međutim, oni ne razumiju festival. Dok provođenje pokusa shvatiti značenje Božića, Jack shvaća da je vjera ono festival je sve o tome. On je tada planira preuzeti božićnih blagdana. Sally je krpena lutka, koji je u ljubavi s Jackom. Ona čini pokušaj da upozori Jacka o posljedicama svog plana, ali uzalud. Jack pridružuje Svaka osoba s neki zadatak odnosi na to preuzimanje Božića, kao šivanje odjeću Djeda Mraza Jacka, čineći poklone, i dr.

On je čak angažira trio Shock, Lock, i Barrel oteti Sandy Claws (Djed Mraz). Oni uspjeti u zadatku i uzeti Djeda Mraza svome gospodaru, Oogie Boogie. Na Badnjak, Jack ostavlja dijeliti Halloween gradske igračke sa cijelim svijetom. Međutim, građani drugog svijeta ne sviđa ideja o Halloween-tematske igračke na Božić. Vojska je pozvan nositi s Jackom, Santa Claus varalica, koji je tada pucao iz neba i odlazi u nesvijesti. Istovremeno, Sally pokušava spasiti Djeda Mraza iz Oogie Boogie iu tom procesu, dobiva sama zarobljen.

Budući da je pravi Djed Mraz ide nedostaje, građani stvarnom svijetu odlučili otkazati Božić. Nakon povratku svijesti, Jack upoznaje toga i shvaća svoju ludost. On je tada odlučuje da spasi Božić i vraća se Halloween Town spasiti Djeda Mraza. Jack uspije spasiti Sally i Djed Mraz i ubiti Oogie Boogie. Djed zatim vraća mir u stvarnom svijetu. Jack se vraća svojim ljudima i obećava da bi sljedeći Halloween njihov najbolji ikada. Na kraju, Jack shvaća da je u ljubavi sa Sally i priznaje svoje osjećaje. Kraj filma je oboje shvaćaju da su trebali biti.

Djeca Božić Izreke
Božić Rock Songs
Božićni vrpce Spool Svijeće sredinu
Santa vilenjaci
Božićni Vjenčanje Glazba
Božićni Igračke za mlade
Drugi Božićni praznovjerja
Božić u Srednjoj Americi
Dekoracije Uz božićne čestitke
Božić Light Dekoracije
Dijete Božić čarape

Leave a Reply