Personalizirano božićne ukrase

Kada je riječ o slavi Božić, to je ne samo vjernici u nama da promiješati, to je ujedno i zabavno-zaljubljenici u nas koji su u pokretu. U životnom ugroženi sa stalnim radnim tlakom, neznatnim osobnog života i povećanje udaljenosti, Božić ima drugačiju ulogu uopce nego u prošlosti. To sada znači pauzu od mondene rad-život provesti neko zabavno i kvalitetno vrijeme s ljudima koji su vam bitni za nas – naše obitelji. To je ono doba godine kada djetinjstvo snijeg bori zajedno s odraslom bjesnilo božićnih pripremama daje potpuno novi smisao životu i vas nosi na mjesto gdje je sve ima smisla opet. Ideja na Božić ovih dana je provesti što više vremena moguće s prijateljima i obitelji koja je vjerojatno razlog zašto, unatoč neograničene decoratives dostupnih na tržištu, ljudi diljem svijeta su uzimajući puno interesa u domaćim ukrasima. Nakon su neke ideje za domaće božićne ukrase za one koji žele provesti zabavno vrijeme sa svojim obiteljima ovaj Božić.

Personalizirano Ukrasi za Božić

Shell Angel
Uzmi 3/4 inčni biserno bijeli gumb i napraviti oči, usta i moždanog udara kose koristeći zlatnu boju na način da izgleda kao anđeo lice. Vruće ljepilo 2 ½ – 3 inča zlato string iza gumb lice kako bi svoje ruke. Vruće ljepilo gumb na velikom kolu morske školjke. Ljepilo jedan od ruke u polu-kružne način preko školjke i vruće ljepilo mini ukras (kao harfu) preko njega. Ljepilo drugu ruku preko mini ukras. Ljepilo zlatni luk iza gumb da bi krila i vruće ljepilo oko šest inča zlata nizu na stražnjem dijelu ljuske kako bi hangar.

Zlatni Bijela ukras
Uzmi 3” Styrofoam loptu i ravno pin jedan kraj zlatnog bijelog spool na njega. Zamotajte cijelu loptu u kalemu lijepljenjem ga svaki 1 cm, tako da ostaje. Izrežite bazen i ravno pin & ljepilo kraju spool u loptu kada je učinjeno. Pin zlatni luk loptu i ukrasite loptu s ostacima bilo Božić pick (esp., božikovina lišće, pinecones i bor stems itd). Kada ste zadovoljni, smanjiti za 8” dugo vrpcu zlatne i pin oba kraja na loptu iza pramca kako bi hangar.

Rozeta loptom
Pick od stiropora loptu, vezati vrpcom oko svoje sredine, i napraviti veliki bow na vrhu. Korištenje ožičene stabljika iste boje rozete, probušiti ih zatvoriti zajedno u loptu. Obojite loptu pjene s ljepilom kako bi se osiguralo čvrsto prianjanje rozete. Objesite ornament koristeći luk kao hangaru.

Foto ornament
Uzmi sliku vaših bliskih one i uvaljati ga unutra. Umetnite ovu rolu u 9” jasnu ornament takav da, jednom unutra, ona se razvija. Koristite pinceta poravnati sliku, ako je potrebno. Sada možete napisati godinu na ornament pomoću crni marker ili nacrtati zvijezde i druge oblike na njemu pomoću srebrnu jedan.

Golden Buttons
Uzmite tri 2” Styrofoam lopte i oko 50 zlatnih tonirana tipke različitog dizajna i veličine. Postavite svaku loptu na 6-7 čačkalicama, tako da oni mogu stajati lako na bilo kojeg kuta, sprej zlato boje sa svih strana i neka suha. Vruće ljepilo zlatne tipke diljem loptu, gura svoje stems teško u nju, osim za malo ćelav patch. Pin i vruće ljepilo zlato žice napraviti hangar i napraviti ponovio obruče od zlata vrpcom kako bi osigurali žicu.

Fortune Orasi
Uzmi savršeno krojene oraha školjke, obojiti ih zlatna i neka suha. Napišite whishes za narednu godinu kao “ljubav”, “sreća” i sl. na male trake od papira, dođite ih i vezati vrpcom ili žice. Izrežite 5” crvene vrpce i ljepila njegove obje strane do polovine ljuske, stavite svitak u njoj i ljepila 2. polovice ljuske pomoću tanke perla ljepila. Sreća ljuska je spreman.

Tikva garda
Uzmite suhe čipka ih slikati s akrilnim bojama, i neka suha. Koristite srebrnu boju kako bi pahulja na njih. Izbušite dvije rupe blizu vrha tikva i stavite gornji dio odbačene ukras na njemu. Trčanje zlatnu žicu kroz rupe i ornament vlasnika i uviti žicu na vrhu.

Kid Tvornica
Napravite tijesto od brašna, vode i soli i pitajte svoju djecu izrezati božićne oblike pomoću odmor u obliku kolačića rezalica. Probiti rupu na vrhu tih ukrasa sa slamom te ih ispeći. Sada pitajte svoju djecu da ih ukrasite s bojom i sjaja. Stavite žicu kroz pečene ukrasa i sprej akril preko ukras kako bi se osiguralo dug život.

Bor ornament
Roll pinecones u ljepilom i posuti svjetlucavo svi nad njima. Također možete koristiti boje za sjajnu izgled. Sada roll žicu oko baze stošca i uviti krajeve žice. Objesite konus naopako.

Snijeg Garland
Cut dvorištu dugo ribolov liniju, igla to na jednoj strani i trostruki čvor ga na druge. Ljenjivac iglu kroz središte hladnom prethodno kuhane kokice ih nježno guranje na kraju linije. Ponovite dok je linija puna zatim vezati off kraj i objesiti na božićno drvce ili banisters.

Bomboni
Uzmi nerazmrsivog svaki od crvene i bijele biser pamuka te ih povezati. Kravata ovu hrpu na kraju cijevi usisavača, uvaljati ga čvrsto preko cijevi, stvaranje crvenih i bijelih pruga, i pričvrstite ga s drugom čvoru na drugom kraju. Izrežite dodatni cijev i pamuk i vaše bombona je spreman.

Božićni stolom praznovjerja
Božićni citati za prijatelje
Smiješno Božić Želje
Legenda o Baboushka
Božić u Danskoj
Božić u Mađarskoj
Božić Pjesme za majke
Božićni Ukrasi
Sjeverni pol znak sredinu
Božić u Južnoj Americi
Legenda o Robina

Leave a Reply