Romantični Božić Film

Božić je sezona ljubavi. Kako s pravom rekao, “Romance je glamur koji pretvara prašinu svakodnevnog života u zlatnoj izmaglici.”- Amanda križ. Ljubav je u zraku, a što može biti više romantičan nego trošiti vrijeme sa svojom dragu gleda u međusobnim oči. Nakon večere svijeće, a zatim tarifni gledati romantični film može biti idealno planiraju provesti Božić noć. Gledanje božićne filmove sada su postali neka vrsta tradicije. Kada gledate film, on postaje produžetak vaše mašte. Neki elementi u ljubavnim pričama su se promijenile s ere, ali bit zajedništva i sretne završetke još uvijek očarava publiku. Oni zapaliti svoje emocije i osjećaje. Mnogi filmovi su svake godine i jedan je od najpopularnijih žanrova je romantične filmove. Ovaj Božić sezone gledati film sa svojim dušo i stvoriti ozračje romantike jednom. Navedene u nastavku su neki filmovi koji su stajali test vremena. Odaberite svoj omiljeni i gledati sa svoju voljenu.

Najbolji Romantični Božić Film

Božićni Card (2006)
Filmovi poput ovih dolaze u jednom, dok da vas podsjeti koliko je utjecajan ljubav može biti. Ovo je priča o kapetanu koji je usred rata u Afganistanu. Kapetan Cody Cullen glumi John Newton je dirnuta lijepim karticom poslao Faith Spelman glumi Alice Evans. Ona ostaje u malom slikovitom gradu Nevada grada, u Kaliforniji. Kao po mjesecima u ratu, on drži svoju karticu uz njega uvijek. To daje mu snagu da opstane. On ga postavlja na misiju da ju pronaći. Božićna čestitka je dobila veliku kritike i bio voljen od strane publike.

Poklon Of Love (1978)
Ovaj film je inspiriran Ø Henry je kratkih priča. Film je o staromodne romanse i sretne završetke. To je priča o mladoj par Rudy igrao Timothy Bottoms i Beth igrali Marie Osmond. Se vrti oko potencijalnog mladenka i mladoženja Beth Rudy. Beth je tinejdžerica siroče koji dolazi da ostane s njom bogatog tetka i stric tijekom božićnih blagdana. Priča se vrti oko kako se zaljubiti i prevladati prepreke u životu unatoč njihovom socijalnom statusu. To je dobra stara bajka i potpuno neodoljiva za one koji vole romantiku.

Afera To Remember (1957)
Ovaj film je režirao Leo McCarty-jem, koji je također napravio izvornu verziju u 1930. (Ljubav afera). Priča je o par Grant i Kerr, koji su potpuni stranci na ocean liner. Oni su uključeni s drugim ljudima, ali ne mogu odoljeti jedno drugome romansu na brodu. Oni odluče podijeliti testirati svoju romansu, a zatim bi se potom ponovno nakon šest mjeseci. Tvoje oči vlažne u završnici kada je tragična nesreća gotovo ih dijeli gore. Film ima dobar stari šarm romantike.

Sve što želim za Božić (2007)
Ovaj film je režirao Harvey Frost. Radi se o izradi je svoje snove. Priča je o mladoj majci odigrao Gail O ‘Gardy, koji je nakon suprugove smrti balansira svoj život između rada i njezin devet godina starog sina, Jesse. Priča se tada premješta s Jesse pobjede božićno natjecanje i kako mu je želja u pitanju istina da novi tata. To je romantična poslastica za svakoga tko vjeruje u magiju ljubavi i obitelji.

Holiday (2006)
To je ljubavna priča sa svim božićnim sjaja režiji Nancy Meyers. To je priča o dvoje uspješne žene još nesretnim povezati jedni s drugima putem kućnog zamjene web stranice. Iris glumi Kate Winslet i Amanda glumi Cameron Diaz odlučiti da razmjenjuju svoje kuće za božićne blagdane. Obojica žele zaboraviti svoje brige čovjeka tako da zamijene svoje domove da preispitaju svoje ljubavne živote. Završnica je o tome kako Amanda spetlja Iris brata i Iris neočekivano padne na filmskom skladatelju. To vam zdravu dozu Božić razveseliti.

Nemiran U Seattleu (1993)
To je sjajan bezvremenski romantični film u režiji Norah Efrona. Priča je o dječaku koji želi novu ženu za njegova oca. Annie trska glumi Meg Ryan ide da vidi svoju obitelj za Badnjak. Dok slušate show na radiju, ona je preselila strane osam godina starosti nevolje. Ispada da je njegova mama umrla, a otac Sam igrao Tom Hanks je stavio na licu mjesta na razgovor na zraku. On govori o njegovoj strastvenoj ljubavi za svoju ženu, Annie odluči sastati Sam i Jonah kao ona osjeća obveznica. To ponavlja vjeru u ljubav i snima publiku.

– Darovi Bozji.
Božićni vjenčanica
Božić u Novom Zelandu
Čudo
Božić Funny pjesme
Božićni Vjenčanje Hrana
Last Christmas Lyrics
Božićno drvce Njega
Božić u Poljskoj
Nightmare Before Christmas
Katolička Božić Molitve

Leave a Reply