Rustikalni božićne ukrase

Božićni općenito nas podsjeća na niz blistav svjetla na kućama i trgovinama i božićna drvca izgledaju kao bića iz svemira sa svim žaruljama tren na njih! Nema sumnje, takve dekoracije have ljepotu, ali ako dodate dodir rustikalnog šarma na njih, vaše božićno drvce i kuća zasigurno može stajati iz mnoštva. Krist je rođen u selu štalu i vodio jednostavan život bez pretjerivanja bogati. Dakle, uzimajući mig iz svog života, možete pozvati božićni duh, koji je jednostavan, ali duhovno kroz svoje božićne ukrase styled s rustikalnim izgledom. Rustikalni Božićni ukrasi također nas odvesti natrag u vrijeme kada je život bio puno manje kompliciran i zahtjevan. Najbolji dio o ovim ukrasa koje možete pogledati u vašem potkrovlju i koristiti stare stvari ili kupiti najjeftiniji tiskanice i napravite ukrase od njih. Uvijek možete dobiti gotove one također. S obzirom evo nekoliko ideja za rustikalnim božićne ukrase.

Ideje za seljački božićne ukrase

Zvijezde i zvona
Za zapadne zemlje dodir, možete kupiti bodljikavu žicu zvijezda-set. To se može koristiti kao zid zavjese ili na stablu. Zvijezde od prirodnog tkanog vina su također dostupne i izgledaju predivno zemljani. Isto tako, možete pronaći zvona izrađene od zahrđali metal sa figure slikane na njima mogu naći u različitim veličinama. Možete čak napraviti to sa starim limenke.

Životinje / Angels / snjegovića
Životinje poput sobova, ovce, itd, izrađene od smole su dostupni i mogu se koristiti kao stol dekoracije. Možete čak dobiti laserske ukrase metalne rez u oblicima životinja, anđela, snjegovića, itd. Vi svibanj čak dobili smole napravili anđela / snjegovića zavjese nosio pokrivač tkanina marame. To se može koristiti kao ukras na stablu.

Borove pinete i grančica
Potražite pinecones i grančica u svom dvorištu napraviti autentične izgleda seljački ukrase. Možete objesiti grančice, borove pinete zajedno, te ih objesiti na stablo. Možete dodati neke svjetlucavo ili prskanje boje češera za drugu boju. Šišarka aranžmani se također može koristiti kao božićni sredinu ili kao svijeća baze.

Birdhouses i gnijezda
Rustikalni birdhouses su izrađene od drveta i dati zapadni cabin kao osjećaju. Oni izgledaju trošne i dotrajale. Možete ih objesiti na božićno drvce, na zidu ili na vratima. Gnijezda trebao izgledati realno i možete pokupiti napuštenih gnijezda iz svog dvorišta ili kupiti jedan od vinove loze.

Calico tkanina i Rafija
Korištenje Calico tkanine da bi vise petlje za svoje ukrase daje im zapadni kaubojski osjećaj. Također možete napraviti lukove i svežite na grane drveća. Slično, korištenje Rafija žice za izradu mašne ili ih jednostavno dodavanjem drugim ukrasima daje im country dodir.

Košare
Rustikalni košare od vinove loze, šiblja ili segrass izgledati prekrasno kao stol centerpieces. Male veličine košara se također može koristiti kao ukras na božićnom drvcu. Žica košara prekrivena umjetnom mahovinom je još jedna mogućnost, koja je dostupna.

Božić u Mađarskoj
Obitelj Božić Poems
Domaći Božićni Vijenci
Božić snijeg Dekoracija
Legenda o Poinsettia
Božić Pjesme za djecu
Legenda o Djeda Mraza
Izreke o Kristu
Božić u Novom Zelandu
Božić u Svetoj zemlji
Božićni Pramčano Dekoracije

Leave a Reply