Tradicija napiše pismo Djeda

Već dugi niz godina, tu je popularan Božić tradicija u kojoj djeca pišu pisma Djeda Mraza, uglavnom zagovaraju da su bili dobri u proteklih godinu dana i davanje Santa popis želja i zahtjev za darove koje žele primati, poput bicikla , video igre ili Lego set. Želja-popis može sadržavati zahtjev za više od jedan dar previše. Tu je primjetna razlika u stilu pismo za pisanje u dječaka i djevojčica. Djevojke su često više obzirni i želite nešto za druge, više su ljubazni i pisati duže slova i više promišljeni i velikodušan u svojoj zahvalnosti za sve teškog rada da Djed ne, u svojim pismima, od dječaka.

Postoje mnoge poštanske usluge koje omogućuju djeci da šalju pisma Djeda Mraza. Neki od njih su čak i odgovorio volonteri ili pošti zaposlenika. U Kanadi, postoji poseban poštanski broj za pisama Djeda Mraza. Od 1982, više od 13.000 Kanadski poštanskim radnici su dobrovoljno dati odgovor na mailove za Djeda Mraza i pisati odgovore. Adresa Djeda Mraza je dano kao:
Djed Mraz, Sjeverni pol, Kanada – H0 H0 H0

Zeroes se koristi umjesto “O” kako bi se pojavio karakterističan smijeh Santa, kako bi se adresa u skladu s izmjenične slovo-broj formatu svih kanadskih poštanskih brojeva. Neke ljubavi radnici, procesni zahtjevi siromašnih ili bolesnoj djeci, pa čak i pokušati ispuniti želje oni čine u svojim pismima Djeda Mraza. U Velikoj Britaniji, tu je tradicija da djeca koriste za snimanje svoje božićne slova u vatri, tako da oni mogu plutati gore dimnjak od dima i vjetra može onda magično ih prevesti na Sjevernom polu, da Djeda Mraza. Finska, za koju se vjeruje da je dom Djeda Mraza, već je primio više od 8 milijuna pisama za Djeda Mraza i više od 600.000 pisama sipati u svakoj godini od preko 150 zemalja. Najveći broj djece koja pišite na Djeda su iz Velike Britanije, Poljske i Japana. U Finskoj, on je vjerovao da Djed Mraz živi u Korvatunturi ali njegova službena adresa je u Rovaniemi na Arktičkog kruga. Evo, njegova adresa je dano kao: Djed Mraz, Djeda Mraz selo, FIN-96930 Arktičkog kruga, Finska.

Garland Savjeti
Boje Božića
Božićni Citati za obiteljska okupljanja
Božićni Ukrasi
Badnjak
Top 10 Božić Pjesme
Božićni Tablica Dekoracije
Božićni Vjenčanje Teme
Ručno Božić čarape
Christmas Tree Fun Facts
Rustikalni božićne ukrase

Leave a Reply