Tradicija napiše pismo Djeda

Već dugi niz godina, tu je popularan Božić tradicija u kojoj djeca pišu pisma Djeda Mraza, uglavnom zagovaraju da su bili dobri u proteklih godinu dana i davanje Santa popis želja i zahtjev za darove koje žele primati, poput bicikla , video igre ili Lego set. Želja-popis može sadržavati zahtjev za više od jedan dar previše. Tu je primjetna razlika u stilu pismo za pisanje u dječaka i djevojčica. Djevojke su često više obzirni i želite nešto za druge, više su ljubazni i pisati duže slova i više promišljeni i velikodušan u svojoj zahvalnosti za sve teškog rada da Djed ne, u svojim pismima, od dječaka.

Postoje mnoge poštanske usluge koje omogućuju djeci da šalju pisma Djeda Mraza. Neki od njih su čak i odgovorio volonteri ili pošti zaposlenika. U Kanadi, postoji poseban poštanski broj za pisama Djeda Mraza. Od 1982, više od 13.000 Kanadski poštanskim radnici su dobrovoljno dati odgovor na mailove za Djeda Mraza i pisati odgovore. Adresa Djeda Mraza je dano kao:
Djed Mraz, Sjeverni pol, Kanada – H0 H0 H0

Zeroes se koristi umjesto “O” kako bi se pojavio karakterističan smijeh Santa, kako bi se adresa u skladu s izmjenične slovo-broj formatu svih kanadskih poštanskih brojeva. Neke ljubavi radnici, procesni zahtjevi siromašnih ili bolesnoj djeci, pa čak i pokušati ispuniti želje oni čine u svojim pismima Djeda Mraza. U Velikoj Britaniji, tu je tradicija da djeca koriste za snimanje svoje božićne slova u vatri, tako da oni mogu plutati gore dimnjak od dima i vjetra može onda magično ih prevesti na Sjevernom polu, da Djeda Mraza. Finska, za koju se vjeruje da je dom Djeda Mraza, već je primio više od 8 milijuna pisama za Djeda Mraza i više od 600.000 pisama sipati u svakoj godini od preko 150 zemalja. Najveći broj djece koja pišite na Djeda su iz Velike Britanije, Poljske i Japana. U Finskoj, on je vjerovao da Djed Mraz živi u Korvatunturi ali njegova službena adresa je u Rovaniemi na Arktičkog kruga. Evo, njegova adresa je dano kao: Djed Mraz, Djeda Mraz selo, FIN-96930 Arktičkog kruga, Finska.

Božićni pokloni 2012
Božić u Africi
Čudo
Božićni Igračke za djevojčice
Badnjak Molitva
Božićni Vjenčanje Teme
Legenda o Robina
Božić u Francuskoj
Katolička Božić Molitve
Božićni Vjenčanje Dekoracije
Božić kugle u zdjelu sredinu

Leave a Reply