Upside Down božićno drvce

Kad god bi primijetili naopako božićno drvce morate imati misao, što svetogrđe? Ali neka nam ti reći da je ovo drvo je u modi u srednjem vijeku. Iako postoji niz legendi koje su povezane s konvencionalnim božićno drvce, tu je broj predaja o tom stablu previše. Konična oblik stabla je dobro poznat i čuva se u toj način kao što su ljudi naviknuti na to. Tradicionalni konusni stablo gleaming sa svjetlima i ukrasima i poklona gomilali ispod njega je slika savršena slika postavljena u umu ljudi. Povijest kaže da je prvi Evergreen božićno drvce je uređena i osvijetljena u Njemačkoj u 1521. Ipak neke od suvremenih povjesničara vjeruje da će, ako je tradicija da se slijedi, to će biti točna objesiti na drvo naopako sa stropa. Simbol postaje više smisla kada se okrenuo naglavačke. To je zato kojem se konvencionalni stablo ukazuje na nebu dok je naopako božićno drvce ima svoje korijene u nebu. Iako nema puno u spisima o naopačke božićno drvce, još uvijek bez obzira na nekoliko legende govore o stabla su navedene u nastavku.

Upside Down božićno drvce povijest
Legenda ide ovako kako je tijekom najranijim fazama kršćanstva zimzeleno drvo je korišten kao simbol vjerske predanosti prema misionarima. Oni strateški koristili stablo objasniti osnovna vjersko temeljna Presvetog Trojstva – Bog-Otac, Krist-Sin i Sveti Duh. Stablo je visio naglavce zbog istog razloga. Drugi razlog je da, ako je podignut ravno u kuću, možda su uzeti kao smatra cvjetni ukras.

Prema nekoliko drugih legendi, slika je naopako stablo ima pogansko podrijetlo. Naopako dolje stablo navodno je u vezi s poganskom sjećanje na vrijeme kozmičkog stabla koja je služila kao dom bogova. To je bio spojen na visoravni Skandinavija Vigrid uz pomoć jednog Rainbow Bridge. Druga priča iz povijesti koji podržava tvrdnju stabla su od kršćanskih korijena je od kršćanskog redovnika, sveti Bonifacije iz Devonshirea. On je rekao da je proveo vrijeme propovijedanja Božje riječi. On je rekao da je on koristi rekvizite pokazati dokaze o božanstvu. On je bio prvi koji je popularizirati jele kao rekvizit za opisivanje odnosa između Božjega, Sina i Duha Svetoga. To je bio običaj u Srednjoj Europi do 12. stoljeća za objesiti naopako jelku u kući kao simbol kršćanstva u vrijeme Božića.

Naopako dolje božićno drvce, iako zastarjelom ritualu, je izgubio svoju privlačnost među tradicionalisti, ali još uvijek je sve popularniji među modernim urbanim kućanstvima. Ovaj modni ima jedan glavni razlog postaje popularan – štedi prostor i jedan ne mora preurediti namještaj da bi prostor.

Božićni Citati za obiteljska okupljanja
Božićni vrata Dekoracija
Dekoracije Uz božićne čestitke
Božićni Igračke za Toddlers
Polar Express
Nightmare Before Christmas
Personalizirano božićne ukrase
Ljubljenje ispod imele
Top Ten Božić Film
Božićni vrata Dekoracija
Pismo Djeda Mraza

Leave a Reply