Vintage božićne ukrase

Ti staklene ptice i keramičke figure su se vratili među različitim Božić kolekcionarstvo, kao i oni će dati etničko dodir na svoj Božić. Vi ćete radije proslaviti Božić na drugačiji način svake godine. To je obično one božićni ukrasi koje omogućuju one lijepe uspomene proći kroz vaš um. Posebni aranžmani za ovaj Božić na vintage temu će biti dodan prednost jer oni su sigurni da se vrati taj rustikalni izgled. Božićni ukrasi će oboje donijeti radost i nostalgijom za svojim prijateljima i obitelji na božićni party. Vintage Božićni ukrasi vratiti neke puno najdraža, stare elemente iz prošlosti koje ste dugo zaboravili. Došlo je vrijeme kada se samo boje crvena i zelena su korišteni za božićnih ukrasa, ali kako je vrijeme proteklo činilo se da dosadno i odlučili su se za šarene božićne dekor. Čak i srebro wares da ste primili kao heirlooms nisu više dio vaše božićno ukrašavanje. No, ako planirate dati da etnički izgled vaše božićne dekoracije isprobati neke od tih ukrasa koje su navedene u nastavku.

Starinski Božić Ukrasi

Pamučna Ukrasi
Ovi ukrasi može dobro koristiti da se objesio na božićno drvce. Pamuk ukrasi u rasponu od ništa kao što je pamuk dječaka ples Kozak, pamuk djevojčicu ili bilo pamuka životinja kao što je to. Možete čak ići za voće i povrće u pamuka.

Satin Božić lopte
Ako želite dati svoj božićni dekor spoj obje tradicije, kao i raskoš onda je nitko drugi bolji prijedlog od satena božićnih kuglica. Ne samo da su lijepe, ali i oni dodati na taj dodatni element za vaše božićno ukrašavanje.

Staklo ukrasa.
Možete naći božićne kugle izrađene od stakla u svakoj prodavaonici božićne ukrase. Staklo je stvar ponosa tijekom ratnih vremena, kao metal je uglavnom bio u potrebi za izradu oružja za rat. Još uvijek se smatra stvar ponosa za show off. Sredinom 20. stoljeća, stablo obitelji Božić je često ukrašena desecima onih sjajnih, tankih staklenih ukrasa i veće potražnje danas za taj vintage izgled. Postoji jedan određeni ukras naziva alineje, mala stakla instrument koji je vrlo čest i jedan je od favorita među kolekcionarima vintage ukrasa. Čak i stakla Božić zvona dokazati da se daje Božićni ukras bolji pogled.

Dresden Ukrasi
Njemački Dresden ukrasi su sigurni da daju sofisticirani izgled za svoj božićni ukras. Oni mogu varirati od Santa divlje svinje figurice koje su izrađene od metala, kao i legura.

Voštane Ukrasi
Razni predmeti izrađeni od voska ste jedan od onih ukrasa koji su još uvijek u velikoj potražnji. Voštane ukrasi uključuju razne figuralni reljefi osim uobičajenih svijeće različitih veličina i oblika

Girlande
Na vrhu tipičnom 20. stoljeća božićno drvce uvijek bi se naći jedan od mnogih okićen stablo toppers. Ne berba božićno drvce ukras bi se smatrati potpunim bez zamotan u nitima šljokice i maštovite girlandama.

Božić u Grčkoj
Prošiven Božić Ukrasi
Božić u istočnoj Aziji
Djed živi u Laponiji!
Božićna čestitka Izreke
Božić svadbena torta
Božić obrt 2012
Personalizirano božićne ukrase
Legenda Božić čarape
Božić čestitke Pjesme
Legenda od tri torbice

Leave a Reply